Home Markten Sierteelt

Sierteelt

Veel onderweg, maar dan op een comfortabele wijze.

  • Gericht op veiligheid

  • Verschillende voertuigen toepasbaar

  • 50 jaar ervaring in de sector

Huur of koop een elektrotrekker waarachter een industriële aanhanger gekoppeld kan worden. Onze adviseurs informeren graag bij het kiezen van de beste industriële aanhangers die passen binnen de siertelt.

Dag en nacht rijden.

Sierteelt is de teelt van siergewassen. De sector sierteelt verbouwt en verkoopt allerlei soorten teelt dat wordt onderverdeeld in: snijbloemen, potplanten, bollen, vaste planten, knolgewassen en perkplanten. Een sector waar volop logistiek wordt bedreven.

De Spijkstaal elektrische trekkers en platformwagens bieden de sierteelt de ideale oplossing op het gebied van intern transport. Spijkstaal heeft als doel de efficiëntie van de te vervoeren producten te verhogen door weinig tot geen stilstand, lage onderhoudskosten en een goed ergonomisch design. De voertuigen van Spijkstaal zijn in de sierteelt ideaal om te gebruiken als verdeeltrekker voor het vervoeren van mensen en producten in de kassen of veilingen. Kies voor de Spijkstaal elektrische trekker en ervaar de efficiëntie en betrouwbaarheid die uw sierteeltbedrijf nodig heeft.

Contact voor vrijblijvend advies op maat