Home Voertuigen ATA ZAC100e

ATA ZAC

De vriend van elke luchthaven.

Sleepvermogen

150.000 KG

Snelheid

20 km/u

Draaicirkel

4.420 mm

Lease prijs vanaf Prijs zonder opties, batterij of lader

€ 2957 p/m excl. BTW

€ 148.330,-

Aanschafprijs vanaf

  • Snel leverbaar

  • Lange levensduur

  • Te huur of direct kopen

Omschrijving

Deze volledig elektrische trekker is het hoogste wat de markt te bieden heeft waardoor het een betrouwbare keuze is voor het verplaatsen van vliegtuigen. Aangedreven door een krachtige lithiumbatterij biedt de elektrotrekker een indrukwekkende operationele duur en een snelle oplaadtijd. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit. De batterij wordt beschermd door een stalen behuizing, waardoor de duurzaamheid en levensduur van het voertuig worden verlengd. Het voertuig onderscheidt zich door een vierwielaandrijving en -besturing, waardoor het een ongeëvenaarde wendbaarheid heeft in alle rijomstandigheden.

Verkrijgbaar in iedere kleur.

Technische specificaties ZAC100e
Sleepvermogen 200.000 kg
Voltage 80 V
Maximale snelheid 20 km/h
Lengte 4.980 mm
Breedte 2.000 mm
Grondspeling 260 mm
Draaicirkel 4.420 mm
Maximale batterij capaciteit 400 Ah

Leaseplan

Binnen ons flexibele leaseplan is er keuze van 1 dag tot 60 maanden. Of u nu een korte termijn oplossing nodig heeft of voor de langere termijn wilt leasen, de mogelijkheden liggen er.

Bovendien bieden we diverse extra opties om uw lease-ervaring te optimaliseren. U kunt kiezen uit aanvullende verzekeringen, onderhoudspakketten en upgrades voor het voertuig of de apparatuur. Met deze extra's kunt u uw leaseplan volledig op maat maken en genieten van een zorgeloze lease-ervaring.

Ontvang je graag advies? Neem contact met ons op