Home Markten Havens

Havens

Elektrotrekkers die nooit opgeven.

  • Gericht op snel aan en af koppelen

  • Voertuigen door iedereen te besturen

  • 25 jaar ervaring in de sector

Onze adviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Snel en gemakkelijk laden en lossen.

De havens in Europa zijn een belangrijk gedeelte van de economie, hier vindt de op- en overslag plaats van goederen en diensten die verspreid worden over de gehele wereld. In de haven kan Spijkstaal met de voertuigen een bijdrage leveren aan een hogere winstgevendheid door op een efficiënte manier spullen te transporten, stilstand te doen voorkomen en lage onderhoudskosten te bewaken. Het is een groot voordeel dat er binnen enkele seconden een industriële aanhanger aan de elektrotrekker gekoppeld kan worden. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk laden en lossen.

De Spijkstaal voertuigen zijn ook ideaal om te gebruiken als verdeeltrekker voor het vervoeren van mensen en producten over de kades.

Made in holland

Spijkstaal heeft een sterke band met Nederland die teruggaat tot maar liefst 80 jaar geleden. Het bedrijf is diep geworteld in de Nederlandse samenleving en heeft een iconische status verworven met de beroemde oude SRV-wagen. Generaties Nederlanders herinneren zich de vertrouwde aanblik van de SRV-wagen die door de straten reed, volgeladen met allerlei producten en diensten.

Spijkstaal heeft een blijvende indruk achtergelaten op de Nederlandse cultuur en blijft innoveren en bijdragen aan de mobiliteit van ons land. Het is een symbool van vakmanschap, betrouwbaarheid en traditie, en een waardevol onderdeel van de Nederlandse geschiedenis.

Naar fabriek

Contact voor vrijblijvend advies op maat