Home Diensten Parts en service

Parts en service

Boek een servicebeurt bij jou op locatie.

  • Reparaties en correctief onderhoud

  • Onderhoudsmonteurs op de weg

  • Veel parts op voorraad in Hoogvliet

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige onderdelen en professionele service om ervoor te zorgen dat uw Spijkstaal voertuig altijd in topconditie is.

24/7 storingsdienst voor als het nodig is.

Bij Spijkstaal streven we ernaar om uitstekende klantenservice en onderhoud te bieden voor onze elektrische voertuigen over de hele wereld. We bieden verschillende soorten servicecontracten aan om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd soepel en veilig functioneert. Onze servicecontracten omvatten inspecties, preventief onderhoud, correctief onderhoud en pechhulp. Daarnaast hebben we een 24/7 oproepsysteem om stilstand te voorkomen en uw bedrijfsactiviteiten efficiënt te laten verlopen, zelfs buiten reguliere werktijden.

Naast onze onderhoudsdiensten hebben we ook onze eigen transportafdeling met een breed scala aan voertuigen, zodat apparatuur nauwkeurig en efficiënt kan worden vervoerd. We zijn niet afhankelijk van derden, dus we kunnen direct reageren op noodsituaties of dringende transportbehoeften. Onze transportafdeling is 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip of de dag.

Neem contact met ons op via service@spijkstaal.nl of +31 (0)181 45 70 30 om meer te weten te komen over onze onderhouds- en transportdiensten.

Contact voor vrijblijvend advies op maat