Home Werken bij

Werken bij Spijkstaal

Welkom in de wereld van elektrisch transport.

Bij Spijkstaal werk je in een boeiende en innovatieve omgeving, waar je de kans krijgt om bij te dragen aan duurzame elektrische oplossingen.

De familie

Begonnen als familiebedrijf en nog steeds gedreven door onze passie, zijn wij bij Spijkstaal een hechte familie. Wij geloven in het delen van liefde voor ons vak, onze apparatuur en onze branche. Bij ons is het belangrijk dat je kunt doen waar je gepassioneerd over bent. Onze ambitie is om een omgeving te creëren waar jij je thuis voelt. Alleen dan kunnen we samen groeien en de beste servicepartner worden. We dagen je uit om uit te blinken in je vak en geven je de vrijheid om zelf initiatief te nemen. Op deze manier dragen we samen de verantwoordelijkheid voor ons succes.

Naar vacatures

Medewerkers aan het woord

Werk mee aan een geoliede machine

Of het nu gaat om het onderhouden van elektrische voertuigen in diverse industrieën of het ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsoplossingen voor specifieke logistieke processen, bij Spijkstaal leveren we altijd hoogwaardige service. Werken bij Spijkstaal betekent een veelzijdige baan waar je op verschillende locaties actief bent.

Onze projecten strekken zich uit over verschillende sectoren, zoals transport, logistiek en stedelijke mobiliteit. Benieuwd naar de projecten waar je aan kunt bijdragen? Neem vooral een kijkje op onze marktenpagina.

Nieuwste vacatures