Home Werken bij

Werken bij Spijkstaal

Welkom in de wereld van elektrisch transport.

De familie

Begonnen als een hecht familiebedrijf, ademt Spijkstaal nog steeds diezelfde passie die ons vanaf het begin heeft gedreven. Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van onze liefde voor het vak, onze voertuigen, en natuurlijk onze mensen essentieel is.

Hier staat jouw passie centraal. Wij streven ernaar je een plek te bieden waar jij je helemaal op je plek voelt. Want alleen in zo’n omgeving kunnen wij samen groeien en ons ontwikkelen. We moedigen je aan om je vakmanschap te laten schitteren, met de ruimte voor eigen initiatief. Zo nemen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor ons succes.

Naar vacatures

Medewerkers aan het woord

Werk mee aan een geoliede machine

Bij Spijkstaal zijn we thuis in elektrische voertuigen onderhouden en het bedenken van slimme mobiliteitsoplossingen. Onze service staat bekend om zijn kwaliteit, ongeacht de industrie. Kies je voor Spijkstaal, dan kies je voor een dynamische rol waarin je op verschillende uitdagingen jouw expertise inzet.

Van transport tot logistiek, onze projecten beslaan een breed scala aan sectoren. Nieuwsgierig naar de projecten waar jij een rol kunt spelen? Verken onze marktenpagina.