Home Onze fabriek

Onze fabriek

Onze fabriek, gelegen in Hoogvliet, vormt meer dan alleen het middelpunt van onze productie. Het is een symbool van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

De technici in het middelpunt

Ons toegewijde team van ingenieurs, vakmensen en kantoortijgers zijn de ruggengraat van onze organisatie.  Met passie, expertise en aandacht voor detail, vervaardigen zij elk onderdeel van onze voertuigen met uiterste zorg. Hun vakmanschap is niet alleen zichtbaar in het eindproduct, maar wordt ook gevoeld in de energie en toewijding die zij elke dag opnieuw naar de werkplaats brengen.

Uitgerust met nieuwe technologieën, stelt onze fabriek ons in staat om betrouwbare, duurzame voertuigen te produceren die voldoen aan de wensen van onze klanten. Een voertuig waar we trots op zijn is de ‘Push Assist Rod’ voor KLM. One of a kind!

Niks nieuws

We zijn trots op onze fabriek, maar bovenal op de mensen die er werken. Het is een plek waar technologie en vakmanschap samenkomen, gedreven door een team dat zich inzet voor het creëren van de elektrische voertuigen van de toekomst.

Ons team is de kern van Spijkstaal en vormt een hechte gemeenschap van professionals. Met een team van 30 technische experts en een ervaren adviesteam, beschikken wij over een schat aan kennis en expertise. Deze getalenteerde individuen zijn al jarenlang samen, waardoor er een sterke onderlinge verbondenheid en vertrouwen is ontstaan.