WE'RE HIRING!

Posted: 27 March 2023

De organisatie - Spijkstaal International B.V. is dienstverlener in de wereld van horizontaal transport.

Spijkstaal ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 80 jaar elektrische voertuigen zoals elektrotrekkers (1 t/m 80 ton), elektrische platformwagens en elektrische bedrijfswagens voor het vervoer van goederen en personen, zowel nationaal als internationaal.

Vanuit Rotterdam (Hoogvliet), assembleert Spijkstaal zelfstandig en wordt er gewerkt met korte lijnen binnen de organisatie. Daardoor levert Spijkstaal een efficiĆ«nte bouwwijze en hoogwaardige kwaliteit. De productie kent veel disciplines: machinaal bewerken, lassen, lakken, assembleren en elektromontage. 

Spijkstaal is een onderdeel van de Peinemann Mobilift Groep, Peinemann is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service- en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 1000 medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons leuke team komt versterken.

De baan - Terwijl jij dit aan het lezen bent vraag jij je meteen af welke toegevoegde waarde jij kunt bieden aan de organisatie want als geen ander ben jij in staat om onze klanten en opdrachtgevers op een goede manier van dienst te kunnen zijn en hen optimaal te ontzorgen.

Wat ga je doen?

Je verricht acquisitie met betrekking tot verhuur leasing en verkoop van elektrotrekkers, elektrische platformwagens en elektrische bedrijfswagens. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande relaties en ben je ondersteunend aan de accountmanagers, planning, administratie en orderverwerking. Je bent een sparringpartner voor directies en logistiek managers en je geeft hen een deskundig en goed onderbouwd advies.

Jouw profiel - Voor deze functie van 24 - 28 uur denken wij aan een collega, die naast een afgeronde MBO+ opleiding (technisch/commercieel) over aantoonbare commerciƫle ervaring in de verkoop, verhuur en leasing van voertuigen beschikt.

Daarnaast weet je opgebouwde kennis om te zetten in concreet en resultaatgericht handelen. Uiteraard ben je in staat zeer zelfstandig te werken, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en vind je het een sport om nieuwe klanten te winnen!

Ben jij die spin in het web en kun jij snel schakelen? Dan kijken wij alvast uit naar je sollicitatie! 

Ons aanbod - Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. 

Je ontvangt een goed salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast ontvang je een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, mobiele telefoon, laptop, een jaarlijkse winstuitkering en tegen kleine betaling dagelijks een heerlijke verse lunch. 

Interesse? - Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer SP. 27.03.2023 naar daniel.olislagers@peinemann.nl.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer G. Jacobs (Adjunct-directeur) op 0181-457030 of bezoek de website www.spijkstaal.nl

Overview
vacaturebinnendienstsales