Spijkstaal sluit een overeenkomst met het Ministerie van Defensie voor de levering en all-in onderhoud van maar liefst 134 elektrische bedrijfsvoertuigen!

Posted: 11 March 2022

Nieuws waar we mega trots op zijn! Spijkstaal sluit een overeenkomst met het Ministerie van Defensie voor de levering en all-in onderhoud (8 jaar lang) van maar liefst 134 elektrische bedrijfsvoertuigen! De e-voertuigen gaan landelijk op 34 defensie locaties rijden.

Het DOSCO (Defensie Ondersteuningscommando) zorgt voor wereldwijde dienstverlening aan de Nederlandse krijgsmacht. Het DOSCO voorziet in alle randvoorwaarden en faciliteiten zodat de Defensieonderdelen zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Het DOSCO levert voorzieningen op het gebied van: huisvesting, catering, gezondheidszorg, logistiek, transport en facilitaire dienstverlening.

117 voertuigen (Spijkstaal 1000) zullen worden ingezet om (klein) materiaal te verplaatsen en 17 voertuigen (Spijkstaal Minibus) worden ingezet om personen te verplaatsen op defensieterreinen en deels daarbuiten over de openbare weg. De voertuigen zullen uitsluitend gebruikt worden in de vredesbedrijfsvoering. 

Info Spijkstaal 1000: https://spijkstaal.com/nl/producten/elektrische-bedrijfswagens/spijkstaal-1000/ 

Info Spijkstaal Minibus: https://spijkstaal.com/nl/producten/minibus/

Overview
defensieDOSCOtender