All-round Monteur (buitendienst)

Posted: 22 December 2021

Spijkstaal International B.V. is op zoek naar een All-round Monteur (buitendienst)

De organisatie - De Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen, elektrische trekkers en platformwagens met de daarbij behorende professionele logistieke service- en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 800 medewerkers.

Spijkstaal International B.V. is dienstverlener in de wereld van horizontaal transport. Spijkstaal ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 80 jaar elektrische voertuigen zoals elektrotrekkers (1 t/m 80 ton), elektrische platformwagens en elektrische bedrijfswagens voor het vervoer van goederen en personen, zowel nationaal als internationaal.

Vanuit Rotterdam - Hoogvliet, assembleert Spijkstaal zelfstandig en wordt er gewerkt met korte lijnen binnen de organisatie. Daardoor levert Spijkstaal een efficiënte bouwwijze en hoogwaardige kwaliteit. De productie kent veel disciplines: machinaal bewerken, lassen, lakken, assembleren en elektromontage. 

De baan - Als All-round Monteur verricht je zelfstandig reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan Spijkstaal materieel op de locatie van de klanten en opdrachtgevers in de regio zuidwest zuid – Nederland of in de werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen gereedschappen en servicebus, draagt zorg voor het juist invullen van dag- en of weekrapporten en je bent uitstekend  in staat om gebreken te rapporteren.

Jouw profiel - Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die naast een mbo-opleiding in een technische richting over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de branche beschikt. Je beschikt over uitgebreide kennis van elektrische voertuigen en je bent bereid aanvullende vakgerichte opleidingen te volgen, binnen of buiten het bedrijf. Verder heb je een service en klantgerichte instelling, werk je zelfstandig en kun je flexibel opereren.

Ons aanbod - Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een servicebus uitstekende pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.

Interesse? - Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer SP 21.12.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer G. Jacobs en /of  E. Sonnevelt 0181-457030 of bezoek de website www.spijkstaal.nl

Overview
vacaturemonteurbuitendienst